Te voi găsi, al doilea volum din seria „Nemuritor”, de O. G. Arion - Recenzie

Editura: Librex Publishing
An apariție: 2016
Număr de pagini: 273

Personaje fascinante, dialoguri spumoase, mister si legende stravechi, romantism si adrenalina la cote maxime, totul intr-o savuroasa poveste tesuta cu maiestrie pe granita subtire dintre real si fantastic.
Delicatese Literare
Seria Nemuritor este și va deveni odată cu următoarele volume un punct de referință în cadrul literaturii române contemporane având o tentă personală unică, de neegalat, bine conturată ca acțiune, grad ridicat de umor si un stil foarte atrăgător.
Recenzii carti bune
Să te pregăteşti pentru că vei intra prin efracție în castele, vei fugi de asasini şi vei râde din belşug, chiar şi în cele mai neobişnuite momente, sperând că totul se va rezolva, iar enigmele se vor elucida la final.
Simona Stoica
O. G. Arion reușește să ne încânte din nou! Într-o îmbinare de maestru între lumea fantastică diversificată și legendele scandinave care ne-au cucerit încă de la primul volum pornim intr-o călătorie contra cronometru pe viață și pe moarte, in care adrenalina este ingredientul de bază.
Just reading my books
În cărțile Oanei, misterul se simte ca la el acasă. Nici când ai ajuns aproape de final, acesta nu se lasă elucidat complet, provocându-te constant să-ți regândești scenariile imaginate pe mai departe.

Praf de stele
Părerea mea: Încă de acum ceva timp, mi-am promis mie însămi că voi face tot posibilul să citesc întreaga serie. În sfârșit, acea dorință a început să prindă contur. 
Dacă primul volum ne-a încadrat puțin în acțiunea propriu-zisă a seriei și ne-a făcut cunoștință atât cu pericole, cât și cu aliați, prezentându-se, în paralel și o poveste de dragoste, al doilea volum ne-o prezintă pe Victoria, înconjurată de persoane normale, ea continuând să trăiască într-o lume pe care o credea a ei, în care avea impresia că aparține. Acum, nu mai este la fel de sigură. Toate experiențele prin care a trecut, faptul că a aflat că universul nu este doar cel creat acum miliarde de ani și că alte ființe supranaturale, extrem de puternice fac parte și influențează în fiecare zi existența, atât a ei, cât și a celorlalți, au făcut-o uneori să se îndoiască până și de propria persoană. Însă iubirea pe care i-o poartă lui Arrio și care este împărtășită de acesta au ținut-o pe linia de plutire.

Din păcate, nesiguranța pe care o deține se amplifică atunci când Arrio dispare subit. În căutarea lui, Victoria pornește împreună cu Ian și Serena, aliații ei pe un drum anevoios și unde pericolele apar la orice pas. Dușmani supranaturali vor să o ucidă pe Victoria, însă iubirea pentru bărbatul care i-a furat mințile și care a încercat, la rândul său, să o protejeze cu propria lui viață, o îndeamnă să meargă mai departe și îi oferă curajul de a depăși orice obstacol, inclusiv, să fie dispusă să se arunce cu capul înainte în fața morții pentru a-l salva.
În concluzie, „Te voi găsi” nu este doar un volum fantasy, este mai mult decât atât. Oana Arion deține cu măiestrie arta detaliului semnificativ, aplicându-l exact acolo unde este nevoie și ajutându-ne să ne imaginăm lucrurile în propriul nostru mod, comun, însă în același timp, original. În plus, acesta ne demonstrează că iubirea nu ține de cont de timp, loc sau primejdie, ea doar se simte și atât. Nimic altceva nu mai contează.
P.S. Gunther, micuțul dragon, este plăcerea mea vinovată. Pur și simplu, îl ador, mi l-am imaginat și mi se pare teribil de adorabil! Nu mă întrebați de ce.

------------------------------------------------------------------
- Știu că ai trecut prin ceva groaznic, continuă el. Și îmi pare rău că eu am fost cauza. Dar sunt aici. Și voi rămâne. 
Mă topea când spunea chestii d-astea romantice, Am zâmbit prin întuneric.
- Mi-ai spus că, indiferent ce se va întâmpla, chiar dacă vom rătăci drumul, mă vei găsi. Eu te-am găsit. Sper să mă găsești și tu pe mine.
Mă strânse ușor de mână și știam că înțelesese totul, dincolo de cuvinte.
------------------------------------------------------------------
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Librex Publishing.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Seasons Tag

The protector, de Jodi Ellen Malpas - Recenzie

O zi cu prietena Corina Cîndea