Dragoste și mătase albă, volumul I din seria Salem, de Corina Cîndea - Recenzie

Editura: Librex Publishing
An apariție: 2017
Număr de pagini: 332

Sinopsis: Salem. Un oraș al cărui nume te duce cu gândul la vrăji și supranatural.
Logan Savage. Un contract îl aduce în Salem și totul se schimbă pentru el.
Obișnuit să nu stea prea mult într-un singur loc, să nu se atașeze de nimeni și de nimic, atunci când o întâlnește pe Faith Dalton, Logan se trezește prins într-un vârtej de întâmplări și sentimente ciudate care îi răscolesc existența și îl fac să se întrebe dacă nu cumva există, totuși, o soartă sau un destin pentru fiecare dintre noi.
O glumă îți poate schimba viața?
Uneori da.
Iar dacă totul se întâmplă în Salem, atunci povestea capătă sens...

Părerea mea: Astăzi e despre Salem. Țin minte și acum momentul în care Corina a postat pe grupul ei de facebook faptul că s-a hotărât să facă o trilogie. La început, s-a numit Seria „Pasiuni”, însă, ulterior, a descoperit că mai exista o serie cu același nume, așa că s-a hotărât să îl schimbe, din motive de copyright. Și așa a luat naștere trilogia Salem, o trilogie care promite încă de la primul volum.

Despre el voiam să vorbesc astăzi. „Dragoste și mătase albă” este un volum încărcat de iubire pasională, scene amuzante, replici ironice dar și magie la mijloc, o magie ce pare că pune stăpânire pe locuitorii orașului Salem. Logan Savage, protagonistul masculin al acestui volum, vine împreună cu prietenii și camarazii săi, Quinn și Declan, în Salem cu un scop precis, și acela, de a-și îndeplini o datorie legată de meseria sa de hacker guvernamental.


Își promite lui însuși că nu va lăsa nimic să îi stea în cale și să îi încurce planurile, însă se pare că destinul nu e de aceeași părere deoarece i-o scoate în cale pe Faith, o tânără studentă care îi pune inima pe jar. Imediat ce se cunosc, atât replicile sarcastice cât și „coincidențele” întâlnirilor dintre ei nu lipsesc. Sunt 332 de pagini spumoase și pline de o pasiune nebună, atracție necontrolată și nelipsite scene fierbinți de dragoste. La fel ca și cuplul Violet-Dominic, Faith și Logan ne pot demonstra că iubirea poate învinge orice obstacol și că, în ciuda faptului că în realitate, sunt prea puține situațiile de happy-end, povestea lor se va termina happily ever after.


----------------------------------------------------------------------
- Eu, pe post de cadou?! Pot să leg o funda de mine, dacă dorești! rânjesc sugestiv, și Faith pufnește în râs. [...] Te las să îmi agăți un glob și de..., știi tu! continui să îi șoptesc și sunt încântat că râde până ce rămâne fără aer, probabil imaginându-și cum aș arăta gol, cu o fundă pe piept și un glob atârnând de bărbăție.
----------------------------------------------------------------------

Cartea poate fi comandată de pe site-ul Librex.

Comentarii

  1. Multumesc frumos, Ioana, ma bucur ca ti-a placut! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă bucur că ți-a plăcut recenzia mea și de-abia aștept să văd cu ce ne mai încânți în următoarele dăți!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

The Seasons Tag

O zi cu prietena Corina Cîndea

The protector, de Jodi Ellen Malpas - Recenzie